Välj en sida
FREDAG 24 MARS 2017
Låt solens strålar väcka upp dig ur din dvala. Sträck på dig, skaka igång flödet och vakna till. Nu är våren här men det är inte samma gamla vår som det alltid brukar vara. Känner du det? Inget år tidigare har varit som detta, det SER ganska lika ut men det är en fundamental skillnad. Du har en hel del nu att gå igenom och städa upp.
Skyffla inte bort det under mattan igen utan rensa och städa på djupet. Jorden förändras och allt liv på jorden förändras med den. Varför inte du också? Jag talar om allt inom dig som du har skjutit upp att ta itu med, det som du vet irriterar dig att bära på, och det som gör att du tappar all energi och lust. Det är inte någon annans problem, det är ditt problem och det kommer fortsätta vara dig problem tills du tar itu med det. Du kommer behöva vara modig och tålmodig. Utan rädsla kan du inte vara modig. Det är inte en lätt process detta, men du är ju också en väldigt speciell, stark och välsignad själ som har tagit dig det uppdraget att genomföra detta för din skull, för jordens skull och för alla människors skull.
Du behöver bara vakna upp och komma ihåg, du är inte bara en ’vanlig’ människa, som går till jobbet, tar hand om barnen, träffar vänner osv. Du är också en gudomlig själ med kunskaper och kapacitet långt över vad dagens samhälle fått dig att tro på. Men det tar tid, att omvandla den gamla tron som du har blivit inpräntad med sen du var liten. Du kan inte bara riva upp rötterna på den mäktiga eken, du måste sakta trimma ner den, gren för gren för att sedan plantera ett nytt frö. Ett frö som du själv väljer från det gudomliga hjärtat. Ett hjärta som är starkt men också medkännande, tufft men också mjukt. Du inser då att du är mer än denna tillfälliga personen på jorden här och nu, dina vänner och din familj lämnar dig aldrig. Du ser och känner då en tidlös sanning, som gör att du kan resa dig upp, stark i stormen och stå stadigt på jorden.
Ty du vet, nej känner sanningen.
Transcendens
Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!